Rödbetor och mozzarella

Vilken smaksensation det här var! Igårkväll lagade jag och mamma mat tillsammans och hon gjorde en helt underbar rödbets- och mozarella sallad, så enkel men så otroligt god! Jag har tidigare träffat på många som lagar rödbetor, fetaost och bacon tillsammans i ugnen, men denna sallad var en ny variant på det hela.
I denna sallad ingår helt vanliga rödbetor på burk, mozarella, klippt gräslök, solrosfrön, rapsolja och honung. Honung och olja skulle jag för övrigt tipsa om att ha på vilken sallad som helst istället för någon avancerad dressing. Snabbt, smidigt, enkelt och minst lika gott!
Vi åt vår sallad till en bokstavlig "pytt i panna" där vi plockade ihop i princip alla våra favoriter och gjorde en måltid av det. Jag kan dock tänka mig att denna blandning skulle göra sig väldigt bra på en stekt toast som förrätt. Mums!
 
 
Elin
Pernilla says: Det där ska jag lägga på minnet. Jag gör ofta sallad på färska rödbetor, men de är ju inte alltid i säsong. Kanske kan vara nåt för julbordet :-)
Svar: Ja, man skulle ju absolut kunna byta ut den traditionella (och enligt mig något tråkiga) rödbetssalladen mot denna! (:
detbralivet.blogg.se
Date: 2014-09-09 Time: 19:57:03
URL/Website: http://nybergsmat.blogg.se
Innan du kommenterar
- Inga kränkande eller elaka kommentarer, de tas omedelbart bort.
- Alla mina blogdesigner gör jag själv, ibland gör jag även åt andra.
- Alla bilder är tagna av mig om inte annat anges.
- Jag nås på [email protected] / IG: @elinshealth
- Din kommentar sätter FÄRG på min vardag.

Kommentera det här inlägget:

Namn:
Kom ihåg uppgifter?

E-mail: (ser bara jag)

Url:

Kommentar: